domaci slany podplamenik- osuch

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Čas přípravy 50 minutes
Čas vaření 20 minutes
Porce 0
Uvařila MartinaTutkova

Ingredience

  • 2 dcl Mlieko
  • 1 ks Vajicko
  • 150 g Slanina
  • 2 ks Cibula
  • 1/2 ks Droždie
  • 1 lžička Soľ
  • 1 lžička Cukor
  • 500 g Hladka múka
  • 3 lžíce Olej
  • 2 ks Zemiak varený v supke
  • 375 g Kyslá smotana

Instrukce

  • 1-do 1 dcl vlažného mlieka zamiesame cukor a rozdrobime droždie urobime kvasok 
    2-zmiesame muku ,vajce ,olej ,sol,rozmackane zemiaky a kavsok a vyparcujeme cesto je skor vlacne 
    3-cesto nechame odlezat na teplom mieste
    ,4- na vymsteny plech roztrieme cesto na to cesto natrieme na vrch kyslu smotanu -ja som do smotyn este dala aj bryndzu -a posypeme cerstvou cibulkou a slaninkou
    5- pecieme v rure na 180 stupnou a 20 minut Dobru chut 

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account