domaci slany podplamenik- osuch

Vytisknout recept
1-do 1 dcl vlažného mlieka zamiesame cukor a rozdrobime droždie urobime kvasok 
2-zmiesame muku ,vajce ,olej ,sol,rozmackane zemiaky a kavsok a vyparcujeme cesto je skor vlacne 
3-cesto nechame odlezat na teplom mieste
,4- na vymsteny plech roztrieme cesto na to cesto natrieme na vrch kyslu smotanu -ja som do smotyn este dala aj bryndzu -a posypeme cerstvou cibulkou a slaninkou
5- pecieme v rure na 180 stupnou a 20 minut Dobru chut 
2dcl - mllieko
1ks - vajicko
150g - slaninka
2ks - cibula
1/2ks - droždie
1lžička - sol
1lžička - cukor
500g - muka hladka
3lžíce - olej
2ks - zemiak varený v supke
375g - kysla smotana
příprava - 50
vaření - 20
Kategorie Chuťovka
Uvařila MartinaTutkova

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account