Celerová remuláda

Vytisknout recept
Kategorie Salát
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 10 minutes
Uvařila IvanaVerner

Ingredience

  • 1 ks Celer
  • 1 ks Citrón - šťáva
  • 1 ks Jablko
  • 150 ml Zakysaná smetana
  • 1 lžíce Majolka
  • 1 špetka Sůl, mletý pepř
  • 1 lžíce Ořechy vlašské

Instrukce

  • Celer oloupeme, rozkrájíme a nastrouháme na hrubém struhadle nebo rozkutrujeme, o blanšírujeme ve vařící vodě, potom vodu slijeme a propláchneme studenou vodou.
    Dáme takto připravený celer do mísy, přidáme nastrouhané jablko, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, přidáme nasekané ořechy, smetanu a majolku, promícháme a necháme v chladu odležet asi 20 minut.
    Podáváme jako salát, jako pomazánku, nebo jako přílohu třeba k masu....
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account