Vege burrito s robi masem

Vytisknout recept
Tradiční mexické tacos v odlehčené vegetariánské verzi s robi masem nejlépe chutná v kukuřičné tortilla placce. Tento recept zvládnete za pár minut, pokud třeba chystáte rychlý oběd do práce. Zároveň ním ohromíte i hosty na večírku.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Mexická
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 5 minutes
Celkový čas 15 minutes
Porce 2 osoby
Uvařila Nikola Zajíčková

Ingredience

  • 2 –3 tortilla kukuřičné placky
  • 1 balení Robi na zelenině od Hotovky.cz
  • 1 ⁄2 plechovky červených fazolí
  • 2 rajčata
  • chřest
  • okurka

Na guacamole:

  • 1 zralé avokádo vyloupané
  • šťáva z 1⁄2 limetky
  • česnek
  • 2 lžíce sýru Philadelphia nebo také Žervé

Instrukce

  • Nejdříve připravíme guacamole. Rozmačkáme vidličkou avokádo, zakápneme jej limetkou, přidáme protlačený česnek a jemně smícháme s troškou krémového sýru.
  • Nakrájíme si čerstvou zeleninu dle svého výběru, např. rajčata, okurek, chřest. Přidáme vařené fazole z plechovky.
  • Dáme ohřívat balení Robi na zelenině od Hotovky.cz dle návodu na obalu.
  • Navlhčíme si tortillu a opékáme na pánvi 30 s z každé strany. Na půlku takto opečené tortilly naneseme ohřáté robi maso, zeleninu a avokádové guacamole. Ozdobíme cibulkou, nebo třeba plátky chilli. Spojíme oba konce placky a podáváme.
1 Komentář
  1. Již na pohled tacos vypadá velice lákavě. Kdo vyzkoušíte?

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account