Bramboračka

Vytisknout recept
Na jemno nakrájenou cibuli osmahneme v hrnci do zlatova, přidáme mletý kmín, a zaprášíme trochou mouky, přidáme vodu a vaříme. Přidáme na kousky nakrájené brambory a mrkev. Vše vaříme, dochutíme pepřem, solí a masoxem (ten nemusíme) a majoránkou. Poté co jsou brambory a mrkev měkké, přidáme česnek a vaříme. Můžeme zahustit moukou smíchanou s vodou a dále vaříme.
Přeji dobrou chuť 🙂
1ks - Cibule
2ks - Brambory
1ks - mrkev
ks - pepř
ks - Sůl
ks - mletý kmín
ks - Masox - nebo zeleninový bujón
ks - Majoránka
ks - Hladká mouka
2stroužek - česnek
příprava - 10
vaření - 70
Kategorie Polévka
Uvařila Kristýna Wejnarová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account