6. Zlepované kaštánky
-
Jahodová zmrzlina
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Zmrzlinu si dá v létě s chutí každý a domácí je prostě nejlepší.
-
Jahodový dort
Barbora Janoušková||Recepty
Jahodový dort Nejdříve si upečeme korpus. Dortovou formu vymažeme a vysypeme. Troubu předehřejeme na 180 °C. Celá vejce ušleháme s...
-
Co ještě, ještě pod stromeček? Dárky „hand made“ minutu po dvanácté
JaroslavaFrančíková||Nápady a tvoření, Recepty
Vánoční tipy na domácí dárky pro vaše blízké Milé ŽENY,Přeji vám všem krásné, pohodové a šťastné vánoce. Ať se...
-
Flan Caramel – sladký desert pro lepší náladu!
TerezaNáhlovská||Recepty
Flan Caramel - sladký desert pro lepší náladu! 2 ks Vejce200 ml Smetana ke šlehání50 ml Brandy50 ml Voda0,5...
-
Piškotová bábovka
YvetaKubátová||Recepty, moučník
Piškotová bábovka 4 ks Vejce200 g Cukr krupice250 g Polohrubá mouka1/2 sklenička Olej1 ks Vanilkový cukr1 sklenička Mléko1 ks...
-
Špagety Carbonara
TerezaSagarová||Recepty
Pancettu či slaninu (pokud možno libovější) nakrájíme na drobné kousky a oloupeme si česnek.Vejce rozklepneme do misky a promícháme...
-
Domácí karamel do krémů, palačinek, bonbónů
BarbaraHáková||Recepty, cukroví
Domácí karamel do krémů, palačinek, bonbónů 200 g Cukr krystal200 ml Smetana ke šleháníVanilková esence1 špetka Sůl Jak na...
-
Kváskový pšenično-ražný chlieb
Emília Balonová||Recepty
toto je 1,5 kg chlebík, originál recept na 750 g spolu s prepočtom na 0,70 € je na: http://kvaskovanie.sk/domaci-kvaskovy-chlieb/...