V pražské kavárně Černá Madona si můžete pochutnat na dezertu Covid-19.
 
Dezert, co zpočátku vznikl jako recese na březnovou situaci, je snad více aktuální, než kdykoliv předtím. 
 
Chraňte sebe i své okolí a hlavně, nezapomeňte se odměňovat.
 
CO JE UVNITŘ “VIRUS” DEZERTU?
 
Pistáciová ganache, malinový konfit a čokoládová skořápka s lyofilizovanými malinami.
 
Spousta virů a bakterií má pod mikroskopem tak zajímavě tvary a barvy, že se některé vyrábějí i jako plyšáci
 

 
 
Tvorba “Virus” dezertu přímo v cukrárně. Je to piplačka, spousta dílčí práce a drobných procesů, které ve výsledku tvoří něco tak skvostného – ať je původní předloha jakkoliv zákeřná.
 
 

Černá Madona

 
 
Prvorepublikový restaurant v centru českého kubismu s nezapomenutelným gastronomickým zážitkem a originální atmosférou.

 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account