Již druhým rokem aktivně působím ve firmě tianDe. Díky svému nadšení ze skvělých produktů, které šířím dál a lásce, která s tianDe přišla, jsem se naučila nejen o sebe pečovat a cítit se tak lépe, ale také si k mateřské vydělávám peníze (asi 4x více, než je mateřská) a dělám práci, která mě baví. Jsem obklopena týmem super holek, nových přátel, kteří sdílí stejné nadšení, jako já.
Po čtyřech měsících působení v tianDe jsem se dostala díky svému nadšení a píli na ředitelský post a od té doby pořád rostu. Ráda pomáhám dalším ženám v péči o sebe, svoji krásu, ale i finanční stabilitu díky práci, kterou si můžou řídit z pohodlí domova a v čase, kdy to vyhovuje jim a jejich rodině.
A co, že to tianDe vlastně je?
Na úvod zmíním, že tianDe je ruská kosmetika a produkty denní spotřeby (jako např.zubní pasty, bylinné vložky, náplasti na bolest, eko jar z mýdlového oříšku, pleťová a dekorativní kosmetika), která se obdobně, jako třeba Avon či Mary Key prodávají katalogovým prodejem… Avšak marketing nabízí ještě mnohem víc.
TianDe je kosmetika s vysokým podílem bylinných složek, která je vyráběna na základě starodávných receptur z Číny a Tibetu. Její sílu a léčivé účinky si může nejlépe vyzkoušet každý sám na sobě.

Koncepci kosmetiky TianDe tvoří nejnovější kosmetické receptury zaměřené na udržení a obnovení vlastních mechanizmů pokožky. Tyto prostředky mají na pokožku imunomodulační účinek spočívající v tom, že působí na příčinu problému a ne na následek.
Kosmetické řady výrobků společnosti TianDe jsou založeny na systémovém přístupu k zachování krásy pokožky.
Jednotlivé řady produktů jsou tvořeny přípravky pro povrchové čištění pleti, systematické hloubkové čištění, tonizaci, hydrataci a ochranu mladé pleti, ošetření pleti aknózní či jinak zatížené a citlivé, ekzematické pokožky. Také zde najdete produkty speciálně připravené pro obnovu pokožky na buněčné úrovni a lifting.
Exkluzivita přípravků TianDe spočívá především v síle přírodních ingrediencíí. Výtažky z ovoce, bylin, květů, éterické oleje a extrakty z léčivých rostlin, unikátní složky živočišného původu (ovčí placenta, žraločí chrupavka a další) zpracované s využitím vysokých technologií moderní vědy a techniky získávají silné efektivní účinky pro pokožku.
Rostlinné suroviny používané při výrobě výrobků TianDe jsou pěstovány pouze v ekologicky čistých oblastech Číny a Tibetu a sbírají je vyškolení odborníci v určitých obdobích podle lunárního kalendáře. I voda používaná v kosmetických přípravcích se získává z léčivých pramenů a mořských hlubin, čistí se pomocí membránových technologií a obohacuje se výživnými látkami a stopovými prvky.
Kosmetické výrobky jsou vyráběny v podnicích Číny, Ruska a certifikovány na území Ruska.
Výroba produktů společnosti TianDe splňuje mezinárodní standardy kvality (ISO 9001:2002).
Všechny přípravky péče o pokožku byly vytvořeny s respektováním mezinárodních požadavků.
Spektrum produktů TianDe je přitom pestré. Přes kosmetické produkty, vhodné pro každý typ pleti, přes tělovou a vlasovou kosmetiku, až po bylinné, harmonizační vložky, náplasti na bolest, bylinné harmonizační čaje, či ekologické prací koule, které šetří nejen přírodu, ale i Vaši peněženku 🙂
A navíc, můžu vám zdarma a bez závazků vystavit slevovou zákaznickou kartu, kterou získáte produkty o 1/3 levněji a spoustu dárečků k tomu!
Pojďte se podívat do světa TianDe a objevte něco, co již bylo téměř zapomenuto…
 
www.tiandeprodukty.cz
 
Heart Tree TianDe

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account