18. října 2018-10-19, 22:57
Vévodkyně ze Sassexu se velice vkusně oblékla na pláž, když v pátek navštívila známou australskou pláž Bondi Beach se svým manželem princem Harrym. Oblékla si pruhované olivově hnědé šaty od designéra Martin Granta. Vlasy měla svázané do copu a nalíčená byla minimálně.
V Sydney se Harry a Jan setkali s místní komunitou surfařů známou jako OneWave, která zvyšuje povědomí o duševním zdraví a blahobytu v zábavném a poutavém způsobu.
Meghan, 37 let, povídala si s lidmi, kteří dělali jógu a surfovali na pláži. Její matka Doria Ragland, která se jako jediná z rodiny účastnila královské svatby, pracovala jako instruktorka jógy a sociální pracovnice v USA.
Meghan vzdala hold hostitelské zemi, že se oblékala podle místních designérů Diona Lee a Natalie Marie Dion Lee a šperky měla od Natalie Marie. Na šestnáctidenním turné po Austrálii bude spousta příležitostí  představit její elegantní styl.
Po Austrálii navštíví Nový Zéland, následně Fidži a Tongo. Navzdory tomu, že je Meghan asi čtyři měsíce těhotná, program jejich návštěvy se měnit nebude.
 


 
Zdroj článku a fotografií je časopis Hello.
 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account