Byla to náhoda, která mne přivedla na webové stránky ženy sro. Byť již léta píši své webové stránky a vedu virtuální kavárnu Café Push-Up pro ženy 40 +, kam si zvu mimo jiné zajímavé hosty, tak jsem se nakonec rozhodla, že si přece jen založím svůj blog i zde. A o čem budu psát? O tom, co je mi blízké a čemu se věnuji, co zajímá ženy mé generace (alespoň myslím, nu uvidíme). Vyjdu ze svých webových stránek, kde najdete rubriky Krása a zdraví, Estetická medicína a plastická chirurgie, Tipy na výlety, zajímavé kavárny u nás i v zahraničí  a další.
Jelikož jsem nezačala psát o ESTETICKÉ MEDICÍNĚ přímo sem na blog, pokusím se to časem napravit. Nyní však (abyste nebyly ošizeny), můžete shlédnout web – virtuální kavárnu s názevm Café Push-Up. Stačí zadat do googlu.
 
A pro ty z vás, které mají rády pečení a pochutnají si s oblibou na domácím kvasovém chlebu, nabízím zatím testovací verzi webu Doba chlebová, neboť se s oblibou několikrát v týdnu věnuji pečení domácího chleba, samozřejmě kváskového. Pokud chcete začít a nevíte jak, anebo již víte a přesto se rády podíváte na mé recepty a postup, pak vás srdečně zvu do mé kuchyně. Odkaz na web Doba chlebová najdete v závěru článku O mně.
 
Marika
 
 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account