Může to být úspěšný den… – na středu 10.10.18
 
…když si dáme pozor na pár věcí. Předně, je to den, kdy můžeme uspět ve všem, na co sáhneme. Abych byla trochu  konkrétnější, tak jde o renovace/rekonstrukce, zahájení podnikání, svatba, stěhování, cestování a činnosti, které se již uvedených odvíjejí. To je základ dne. Pokud jste všechno dobře promysleli a naplánovali, je to veliká výhoda. Ovšem…
 
…jak jsem popisovala před pár dny, v měsíci Psa se ve stejný den potkávají měsíční i roční dny tří zabijáků. Prvním z nich je Hvězda loupeže. A ta nás varuje nejen před loupeží jako takovou, ale také před ztrátou peněz i majetku. Takže všechno pečlivě kontrolovat, vliv je dvojitý. Stejně tak se tato hvězda týká cestování. Proto, ač je pro to jinak příznivý den, vás mohou potkat nepříjemnosti. Je to zvážení a případně zvýšenou pozornost. Víte, jak to na silnicích (a nejen tam) chodí, když potřebujeme být někde včas.
 
‼️A ještě jedna věc – výše zmíněné je pouze obecná charakteristika dne. Váš osobní horoskop může do daného dne vnést další aspekty. Obzvlášť, pokud hledáte vhodný den k určitým aktivitám.
 
Rádi byste uměli své dny využít na maximum? – www.SkolaPetiPrvku.cz/kurzy
www.TerezaPyrchalova.cz 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account