STALO SE VÁM TO TAKY…? 
Když jste byly malé… slyšely jste taky tuhle větu:
 “BUĎ HODNÁ HOLČIČKA, ABY TĚ MOHLI MÍT DRUZÍ RÁDI.”?

Pokud taky patříte k ženám, které se staly HODNOU HOLKOU, aby byly v Životě šťastné, tak nejspíš asi víte, že tenhle přístup moc nefunguje, protože toho štěstí až tak moc nepřináší.
Jestli i Vy cítíte někde hluboko uvnitř, že to jde i jinak, pak vězte, že jsem tento E-book napsala i pro Vás. <3   O ČEM JE TENHLE E-BOOK?
V tomto e-booku Vás zvu na dobrodružnou archetypální Cestu hodné holky, která se rozhodla vyslyšet volání své Duše a rozhodla se stát sama sebou, šťastnou a naplněnou Ženou, nespoutanou divoškou, která žije své sny a nežije jen pro druhé, ale v prvé řadě pro sebe.
Cesta to bude dobrodružná, ale i trnitá. Místy se hodnou holku pokusí zastavit stvůry děsivější než černočerná noc, ale jak brzy poznáte, odhodlání a síla hodné holky se nezastaví, dokud tyhle stvůry neporazí a zvítězí nad nimi. 
Cestu hodné holky dobře znám a budu ráda, když po ní půjdeme společně, protože svět teď více než kdy jindy potřebuje ne hodné holky, ale ŠŤASTNÉ HOLKY. Tak nám držím pěsti, ať jdeme naše kroky s Láskou a lehkostí v Duši. <3     "BUĎ MŮŽEŠ BÝT HODNÁ HOLKA, NEBO ŠŤASTNÁ HOLKA. CO SI VYBEREŠ?"     Svůj e-book si můžete zdarma objednat zde: https://www.myjsmetvurci.cz/ke-stazeni/e-book-cesta-hodne-holky/ 
 
S Láskou Lenka
 
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account