Začátek nového školního (i toho školkového) roku s sebou vždy přináší možnost volby dalších zájmových činností pro naše děti. Pokud stále ještě váháte, do jakého kroužku a zda vůbec své dítko přihlásit, máme pro vás zajímavý tip. Na své si přijdou především muzikáloví nadšenci. Dětské muzikálové studio MUZY totiž stále přijímá nové děti pro tento školní rok.
„Troufám si říci, že je důležité děti zapojovat do kroužků,“ říká psycholožka
Často se spekuluje o tom, zda jsou kroužky pro děti přínosné a jak vybrat ty správné. „Kroužky určitě doporučuji, ale je potřeba vycházet z povahy a vlastností dítěte. V první řadě jako rodič bych se zamyslela nad tím, co dítě baví a naplňuje,“ vysvětluje psycholožka Lucie Cieslarová, která se mimo jiné zabývá typologií lidí, odhalování jejich silných a slabých stránek.

„V žádném případě se nesnažme dítě nutit do zájmů či kroužků, které jsme chtěli absolvovat v dětství a nebylo nám to umožněno. Každé dítě je originál a tak k němu i přistupujme,“ pokračuje Lucie. To mi ostatně připomíná mou nenaplněnou touhu chodit na balet. Ale syna k tomu nenutím.:-)
Lucie má s touto problematikou bohaté zkušenosti. „Vzhledem k tomu, že pracuji s velmi propracovanou typologií zvanou „socionka“, vím, že každé dítě podle svého typu bude preferovat určité kroužky, ve kterých bude šťastné a naplněné,“ vysvětluje.
Tancuje, zpívá a rádo se „předvádí“? Možná máte doma budoucí muzikálovou hvězdu
Po zhlédnutí Alenky v kraji zázraků a Kapky medu pro Verunku i můj syn sní o tom stát se muzikálovou hvězdou. A věřím, že takových dětí je spousta. Zkusit to může opravdu každé dítě, zejména pak ty, které jsou pohybově či pěvecky trochu nadané (nebo je to alespoň baví). Své dítě můžete ještě teď přihlásit do Dětského muzikálového studia MUZY. Ale neváhejte, výuka začíná už od 2. 10. 2017.

Přijďte se podívat na ukázkovou hodinu do MUZY
Nemusíte se k ničemu zavazovat. Můžete se s dítětem přijít podívat, nasát atmosféru a ověřit si, zda to bude vaše dítě bavit. A pokud ano, tak není nad čím váhat. Studio má bohaté zkušenosti, působí již 5 let v Praze – Kolovratech a navštěvuje jej bezmála 100 dětí. Výuka má tři fáze – zpěv, tanec a herectví.
A pokud tento kroužek nebude pro vaše dítě to pravé ořechové? Svět se nezboří! Lucie na to má jednoznačnou odpověď: „Rodičům doporučuji dát své ego stranou, pozorovat své dítě – co má rádo, co dělá a u čeho je nadšené a plné vášně, a podle toho mu vybrat.“ A o tom to je.*enzo*
Vyrazte s ŽENAMI na Alenku v kraji zázraků a Sněhovou královnu se slevou. PROMO KÓD je kód ZENYSRO100. Platí na představení do konce února. Vstupenky objednávejte ZDE
 
 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account