Škoricové uzlíky
-
Fermentovaný květák v kari
Nikola Sladká||Recepty
Připravte si menší hrnec, nalijte do něj 1 l vody a přiveďte k varu. Následně do vody nasypte 17 g soli...
-
Kávová zrna
Nikola Sladká||Recepty
Přísady smícháme s nastrouhanymi piškoty a vypracujeme polotuhé těsto, které necháme ztuhnout v chladničce. Potom tvarujeme kávová zrna asi...
-
Roastbeef – můj první
MartinaAntalová||Recepty
Maso očistím a pomocí provázku svážu do válečku. V míse promíchám olej, hořčici, worc. omáčku, sůl, pepř a maso...
-
Zapékané brambory s masem a kukuřicí
SoňaPokorná||Recepty
Zapékané brambory s masem a kukuřicí 6 ks Vepřová kýta / kotleta na plátky2 ks Cibule3 ks Vejce7 ks...
-
Treska na tymiánu
EvaMatoušková||Recepty
Cibuli nakrájíe na měsíčky a rozprostřeme do pekáče. Na cibuli naskádáme tresku. Na každý kus tresky nalijeme lžici másla...
-
Jablčník naopak
JankaOndrejková||Recepty
Jablka nastruhame a dochutime cukrom.Jablka vysypeme na plech , na ktory sme dali papier na pecenie. Na jablka vylejeme...
-
Dvoubarevné sušenky
NelaVávrová||Recepty
Dvoubarevné sušenky Na tmavé těsto:150 g pšeničné celozrnné polohrubé mouky30 g oleje1 lžička skořice2 polévkové lžíce datlového sirupu1 lžička...
-
ŘEPOVO-JABLEČNÁ POMAZÁNKA
Johanka Kotěšovcová||Recepty
Kořenová zelenina, jako například řepa, je typickým zdrojem betakarotenu, ale kromě toho obsahuje i množství vitamínu C, K či...