Zdravější verze sekané

Vytisknout recept
Nejdříve si uvaříme pohanku podle návodu a necháme okapat.
Mleté maso si dáme do mísy,přidáme okapanou pohanku,1 vajíčko,sůl podle chuti a smícháme.
Potom přidáme podle potřeby strouhanku na zahuštění ,aby šli tvarovat bochánky.Mrkev si očistíme a podélně přepůlíme a doprostřed každého bochánku mrkvičku vsuneme.
Do pekáčku dáme rozehřát sádlo a bochánky z každé strany opečeme,potom dáme dopéci do vyhřáté trouby,pečeme asi 60 minut.
Podáváme s bramborovou kaší nebo s bramborami.Dobrou chut´.
0,5kg - Mleté vepřové maso
20dkg - Pohanka
1ks - vejce
1špetka - Mořská sůl
2-3hrst - strouhanka
1ks - mrkev
ks - sádlo na pečení
příprava - 20
vaření - 60
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila JanaRaulová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account