Pedrocotta originál od Pedro

Vytisknout recept
Krok 1
Želé část
Nad vodní lázní rozpustíme v nerezové misce Pedro Medvídky (červené / mix barev dle libosti), které lijeme do poloviny servírovacích sklenic. Dáme zachladit na 2 hodiny do lednice.
 
Krok 2
Smetanová část:
500 ml smetany ke šlehání smícháme s jedním vanilkovým cukrem (nebo se dření z poloviny vanilkového lusku a 10 g krupicového cukru). Lehce ohřejeme a důkladně promícháme se dvěma lžičkami práškové želatiny, kterou jsme si předtím nechali na 10 minut rozpustit se lžící vody.
 
Krok 3
Smetanovou část lijeme na ztuhlou želatinovou. Poté necháme 4 hodiny v chladničce. Po zatuhnutí můžeme servírovat. 
 
 
 

500ml - Smetana ke šlehání
1ks - Vanilkový cukr
10g - Krupicový cukr
3ks - Pedro Medvídci
2lžička - Prášková želatina
příprava - 10
vaření - 15
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila DanaŘeháčková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account