Tvarohové koblížky

Vytisknout recept
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto.
Mléko přidáváme postupně podle potřeby. Můžeme přidat i vanilkový cukr.
Koblížky buď vykrajujume kulatou formičkou, nebo uždibujeme pomocí lžíce.
Smažíme dozlatova v rozpáleném oleji nebo sádle .
Ještě teplé obalujeme ve skořicovém cukru a rovnou ujídáme 🙂

250g - Tvaroh
250g - Polohrubá mouka
2ks - Vejce
1ks - Kypřící prášek
1špetka - Sůl
Podle potřebyml - Mléko
1ks - Tuk na smažení
příprava - 15
vaření - 15
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila ZdeňaSlimáčková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account