židovský bramborák

Vytisknout recept
Kategorie Cukroví
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 15 minutes
Porce 0
Uvařila petraschneiderova

Ingredience

  • 450 g Mrkev
  • 2 ks Vejce
  • 3 ks Jarní cibulka
  • 1 - 2 špetka Pepř, skořice, zázvor
  • 100 g Strouhanka

Instrukce

  • Mrkev jemně nastrouhejte, dejte na sítko a vymačkejte, nechte tak deset minut vykapat.
    Pak smíchejte všechno dohromady aby z toho byla pěkná masa co se dá formovat.
    Pak smažte na pánvičce jak moc dozlatova chcete.;-)Papáme s kysanou smetanou a cibulkou jarní, nebo jak chcete, třeba je to dobré jako příloha k masu kdo papá maso, nebo ke grilované zelenině.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account