Pangasius s bramborem a zeleninovou oblohou

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 20 minutes
Porce 0
Uvařila JanaFidrová

Ingredience

  • 2 ks Pangasius
  • 2 lžíce Polohrubá mouka
  • 1 lžíce Mletá paprika sladká
  • 2 špetka Pepř
  • 2 špetka Sůl
  • 2 lžíce Olej
  • 4 ks Brambor
  • 1 ks Zeleninová směs s brokolicí mrazená
  • Máslo na zeleninu a polití brambor rozpuštěné
  • 1/8 ks Máslo na česnekové máslo
  • 1 ks Gervais s česnekem a bylinkami na česnekové máslo
  • Česnek stroužek na česnekové máslo
  • 1/4 ks Okurka nakrájená na oblohu
  • Rajče nakrájené na oblohu
  • Mrkev nastrouhaná na oblohu
  • Petrželka na česnekové máslo a zdobení

Instrukce

  • Nejdříve dáme uvařit brambory ve slupce. Po uvaření odstavíme a necháme na teplém místě.
    Zeleninovou směs dáme na pánev z rozpáleným olejem, lehce osolíme a orestujeme cca 5-7 minut dle návodu. Přidáme lžíci másla, zamícháme, odstavíme.
    Pangase rozmrazíme a vysušíme ubrouskem, osolíme , opepříme. Na talíř dáme hladkou mouku a smícháme se sladkou paprikou a pangase ve směsi obalíme a rozpáleném oleji na pánvi opečeme z obou stran do zlatova (velmi krátce).
    Gervais, máslo a lisovaný stroužek česneku vyšleháme v misce šlehacími metlami nebo spojíme vařečkou.
    Na talíř dáme nakrájená rajčata a okurek (které můžeme lehce osolit a opepřit), mrkev, přidáme oloupané brambory, které lehce zalijeme rozpuštěným máslem.
    Přidáme restovanou zeleninu s brokolicí a opečeného pangase na kterého dáme lžičku česnekového másla na které dáme snítku petržele.
    Dobrou chuť!:-)
     
     

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account