Pangasius s bramborem a zeleninovou oblohou

Vytisknout recept
Nejdříve dáme uvařit brambory ve slupce. Po uvaření odstavíme a necháme na teplém místě.
Zeleninovou směs dáme na pánev z rozpáleným olejem, lehce osolíme a orestujeme cca 5-7 minut dle návodu. Přidáme lžíci másla, zamícháme, odstavíme.
Pangase rozmrazíme a vysušíme ubrouskem, osolíme , opepříme. Na talíř dáme hladkou mouku a smícháme se sladkou paprikou a pangase ve směsi obalíme a rozpáleném oleji na pánvi opečeme z obou stran do zlatova (velmi krátce).
Gervais, máslo a lisovaný stroužek česneku vyšleháme v misce šlehacími metlami nebo spojíme vařečkou.
Na talíř dáme nakrájená rajčata a okurek (které můžeme lehce osolit a opepřit), mrkev, přidáme oloupané brambory, které lehce zalijeme rozpuštěným máslem.
Přidáme restovanou zeleninu s brokolicí a opečeného pangase na kterého dáme lžičku česnekového másla na které dáme snítku petržele.
Dobrou chuť!:-)
 
 
2ks - Pangasius
2lžíce - Hladká mouka
1lžíce - Paprika mletá sladká
2špetka - Pepř
2špetka - Sůl
2lžíce - Olej
4ks - Bramory
1ks - Zeleninová směs s brokolicí mrazená
3lžíce - Máslo na zeleninu a polití brambor rozpuštěné
1/8ks - Máslo na česnekové máslo
1ks - Gervais s česnekem a bylinkamy na česnekové máslo
1ks - Česnek stroužek na česnekové máslo
1/4ks - Okurka nakrájená na oblohu
2ks - Rajče nakrájené na oblohu
2hrst - Mrkev nastrouhaná na oblouhu
2ks - Petrželka na česneko-máslové zdobení
příprava - 5
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila JanaFidrová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account