1ksGervais s česnekem a bylinkami na česnekové máslo
Česnek stroužek na česnekové máslo
1/4ksOkurka nakrájená na oblohu
Rajče nakrájené na oblohu
Mrkev nastrouhaná na oblohu
Petrželka na česnekové máslo a zdobení
Instrukce
Nejdříve dáme uvařit brambory ve slupce. Po uvaření odstavíme a necháme na teplém místě.Zeleninovou směs dáme na pánev z rozpáleným olejem, lehce osolíme a orestujeme cca 5-7 minut dle návodu. Přidáme lžíci másla, zamícháme, odstavíme.Pangase rozmrazíme a vysušíme ubrouskem, osolíme , opepříme. Na talíř dáme hladkou mouku a smícháme se sladkou paprikou a pangase ve směsi obalíme a rozpáleném oleji na pánvi opečeme z obou stran do zlatova (velmi krátce).Gervais, máslo a lisovaný stroužek česneku vyšleháme v misce šlehacími metlami nebo spojíme vařečkou.Na talíř dáme nakrájená rajčata a okurek (které můžeme lehce osolit a opepřit), mrkev, přidáme oloupané brambory, které lehce zalijeme rozpuštěným máslem.Přidáme restovanou zeleninu s brokolicí a opečeného pangase na kterého dáme lžičku česnekového másla na které dáme snítku petržele.Dobrou chuť!:-)