Chalupářský toast s ředkvičkovou pomazánkou.
Ingredience
- 4 lžíce tatarské omáčky Hellmann's
- 1 svazek ředkviček
- 1 červená cibule
- 1 měkký tvaroh
- Sůl
- Pepř
- Toastový chléb
Instrukce
- 1. Nastrouháme ředkvičky, posolíme je a po deseti minutách vymačkáme přebytečnou vodu.
- 2. Přidáme najemno nakrájenou červenou cibuli.
- 3. Přidáme měkký tvaroh, zamícháme.
- 4. Postupně vmícháme krémovou tatarskou omáčku Hellmann's.
- 5. Dochutíme solí a pepřem.
- 6. Dáme vychladit.
- 7. Uděláme topinky, namažeme vychlazenou pomazánkou, doplníme další zeleninou ze zahrádky.
- 8. Dobrou chuť!