Moji nejmilejší, nový týden se nám hlásí o slovo, a tak není divu, že opět usedám ku svým pomocníkům a beru je do rukou s prosbou prozrazení toho, co nás další týden, v pořadí již třetí červencový, čeká. Inu, opět se je nač těšit, budeme řešit děti, hojnost i podnikavost, tedy hodně práce. Poselství pro nový týden nám tentokráte přinášejí nebeští poslové a já pevně věřím, že vás jím potěším.

Dítě – probuďme v sobě hravost a buďme více spontánní

Téma dětí je věčným tématem, avšak ne vždy jde o naše potomky, kteří jsou nám mnohdy zrcadlem. Tentokrát sice jde o dítě jako takové, nicméně jde konkrétněji o to naše vnitřní dítě. To je třeba, moji nejmilejší, hýčkat, pečovat o něj a naslouchat mu, potažmo naslouchat především sobě samým. I navzdory tomu, že děti potřebují pevnou ruku, řád, oporu, potřebují i lásku, péči a zájem, stejně jako my sami, potřebují také důvěru a naději.

Záplava hojnosti – odměnu za naši odvedenou práci máme na dosah

Taky máte pocit, že dřete až do úmoru kostí, div ze sebe nevypustíte duši a nejste odměněni? Pokud onu práci odvádíme dle nejlepšího vědomí a svědomí, pak nás odměna jistě nemine. Vše má však svůj čas a i tady se vyplatí ona trpělivost a píle jdoucí spolu ruku v ruce. Věřte, že odměnu máte na dosah.

Foto: se souhlasem Lenky Miriam Vyškovské

Podnikání – neusínejme na vavřínech a buďme i nadále aktivní

Být sám sobě pánem není na škodu, avšak vyžaduje to disciplínu, řád a také oddanost a zápal vůči dané činnosti, věci. I když každý nemáme tu možnost nebo odvahu pracovat sám na sebe a být tak pány svého času, jsme svým způsobem podnikatelé všichni, jeden vedle druhého. Vždyť přeci každý z nás řídíme alespoň zčásti svůj život, a to už za zmínku stojí. I tady se nám tedy vyplatí disciplína, aktivita, plánování, vize… Nebojme se říci si o pomoc, nevíme-li si rady či potřebujeme pomoc nebo jen vlídné slovo a podporu druhých.

Afirmační poselství pak už jen vše krásně doplňuje a uzavírá a já nám přeji, ať nový týden opět zvládneme s úsměvem a grácií nám vlastní. Opatrujte se mi, moji nejmilejší, a za týden opět na písmenkovou s novým vhledem. Krásné léto, s láskou vaše Mia a její Tajemný svět u Léni Miriam ❤️

 

Autor/zdroj: Lenka Miriam Vyškovská

Foto: Shutterstock a se souhlasem Lenky Miriam Vyškovské

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account