Ovesná kaše Lotuska
Ingredience
- 100 ml sójového mléka
- 50 g ovesných vloček
- 25 g vanilkového proteinu
- 3 g sladidla medu, třtinového cukru
- 1 Lotus Biscoff sušenka 7,8 g
- Na ozdobu
- 30 g Lotus Biscoff pomazánky
- 2 sušenky Lotus Biscoff 15,6 g
Instrukce
- Z vloček si nameleme mouku, rozdrtíme sušenku, v mističce smícháme všechny ostatní ingredience a dáme vychladit do lednice na cca hodinu.
- Rozehřejeme si pomazánku a opatrně nalijeme na naše vychlazené vločky. Dozdobíme rozpůlenou sušenkou a další rozdrobíme navrch.
- Takto připravené vločky dáme přes noc do lednice.
Velká dobrota.
Máme rádi i Cheesecake z lotusek, ale to uz je hrich, tohle je zdravejsi…
Tato určitě každému 🤭
mňam, ta by mi chutnala 🙂