Dunajská pěna
Ingredience
- 1 nožička Dunajské klobásy
- 100 g smetanového taveného sýru
- 100 g máslová Rama či máslo
Instrukce
- Do mixovací nádoby na hrubém struhadle nastrouháme nožičku klobásy.
- Přidáme sýr a Ramu či změklé máslo.
- Ponorným mixérem promixujeme do pěny.
- Servírujeme na plátky pečiva.
- Dozdobíme zeleninou.
Děkuji za inspiraci
Rádo se stalo, tak ať chutná
Moc dobrá pomazánka,
Děkuji, máte pravdu.
To je dobrý nápad, až zase někdy někdo z nás dostane klobásu. A pro mě samozřejmě s klasickým máslem, nebo s Jirkovou Florou…, ale vypadá dobře a jistě i tak chutná
Jasně, člověk čerpá z toho, co je doma…klobása to nádherně provoní a fakt je ten, že někdy je i problém to rozkousat a v této formě je to OK
Jirka výjimečně koupil dvě šunkové, tak uvidíme, co s nimi…
no já, když jsou takové měkčí, tak dávám i do zelňačky, ale tato byla dost tvrdá a manžel hned po příchodu z práce hlásil, cože to měl dnes dobrého na chlebíku 🙂
Skvelý tip pre chlapov. zdravšia varianta ako iba klobása.
Přesně jak píšete….a když jí člověk dělá 1-2x do roka, tak se svět nezboří.
Tohle bohužel u mě neprojde :/ klobáskám a Ramě se vyhýbám.
No my běžně klobásy nekupujeme, ale muž měl svátek a narozeniny a tak se doma klobásy ocitly. Vzhledem k tomu, že nakrájenou na kolečka by nesnědl, přišla na řadu tato pomazánka, se kterou je v pohodě. Jinak místo Ramy je možné dát máslo, to už je na každém.