Rozpečený hermelín s medem a ořechy
Ingredience
- 4 hermelíny á 100 g
- 100 g vlašských ořechů
- 4 lžíce tekutého medu
- 1 stroužek česneku
- 1 bageta
- 4 lžíce olivového oleje
Instrukce
- 1
- Bagetu nakrájíme na plátky, potřeme stroužkem česneku, olivovým olejem a rozmístíme na plech. Hermelín dáme do zapékací misky a spolu s bagetou dáme do trouby rozehřáté na 200 °C. Bagety zapečeme dozlatova a dáme stranou. Sýr rozpékáme asi 25 minut.
- 2
- Mezitím očistíme vlašské ořechy a nasucho je opražíme na nepřilnavé pánvi (stačí 2 minuty). Rozpečený hermelín servírujeme s praženými vlašskými ořechy, medem a bagetou.
Recept jsem vyzkoušela moc dobrý.
Tak to by mi hodně chutnalo, úplně se mi sbíhají sliny
Chuť Hermelínu sa nič len tak nevyrovná
mám ráda ♥