V tomto článku vysvětlím jednou důležitou lekci, kterou nám dává védská astrologie. Pochopení tohoto principu mi opravdu změnilo pohled na život. Pokud je něco, co bych chtěla, aby všichni věděli a pochopili, je to tento jeden princip, který vysvětlím níže.


 

Už víme, že každý z nás získává jinou planetární predispozici na základě své karmy. Pokud je váš horoskop špatný, je váš život a jeho okolnosti špatné, nebo je to jen váš vrozený pohled? Jak je možné, že často vidíme dva různé lidi žít podobný život, ale jeden z nich je šťastný, zatímco druhý trpí? Podívejme se na příklad, který vás snad nadchne stejně jako mě.

 

Použiju příklad dvou lidí, kteří jsou sourozenci.  Mají velmi odlišné horoskopyHoroskop sourozence A ukazuje, že jeho matka je úžasný, starostlivý, obětavý člověk, velmi empatický, rodinně založený, s dobrým srdcem. Horoskop sourozence B je však velmi odlišný.  Ukazuje, že matka je velmi zlá, manipulativní, agresivní a vzdálená.  Jak je to možné? Oba mají stejnou matku, o které víme, že se k nim chová stejně, a přesto je v každém z jejich horoskopů popsána tak odlišně.

 

To je protože my se nerodíme do rodiny se “zlou” matkou, ale jenom s negativním vnímáním osoby matky. Tato matka by mohla být tím nejmilejším člověkem, kterého jste kdy potkali, ale sourozenec B bude v její přítomnosti trpět. Protože jeho karmou je mít obtížný vztah s matkou, kvůli tomu, že se ve svých předchozích životech nechovali dobře ke své matce nebo mateřským postavám. I kdyby byl sourozenec B adoptován a získal by jinou matku, hádejte co?  Stejně by trpěl, a tato matka by také mohla být tou nejmilejší osobou, jakou kdy kdo viděl!

 

Toto platí nejen na osoby, ale například i na nemovitosti. Pokud se člověk narodí se špatným planetárním umístěním ohledně svého domova, bez ohledu na to, kolikrát se stěhuje, zůstane nešťastný. Totéž platí pro partnery, děti atd. Budeme neustále prožívat bolest v určitých oblastech našeho života, abychom si za prvé očistili špatnou karmu a za druhé, naučili se naše lekce a rostli jako duše.

 

To vše zní trochu smutně, ale my nejsme odsouzeni k utrpení – naopak!  Pokud něco, mělo by nám to ukázat, že máme pod kontrolou mnohem víc, než si myslíme – vlastně všechno, protože naše perspektiva JE všechno. Někdy nemůžeme změnit své okolnosti a někdy dokonce nezáleží na tom, jestli je změníme – potřebujeme pouze změnit svůj úhel pohledu. Pochopení skutečnosti, že trpíme jen proto, že každý máme jiné brýle, kterými vidíme svět, a tyto brýle jsou naším horoskopem, přináší naději, že můžeme své utrpení úplně odstranit. Jak? Pochopením našeho horoskopu, co znamená s ohledem na naši karmu, a následně transformací našich problematických planet!

 

Autorka: Navina Nayika

Foto: Shutterstock

Tagy:
1 Komentář
  1. Romana Mlynářová 2 roky ago

    Změna úhlu pohledu….

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account