Nízkokalorické Slim Pasta sushi
- Speciální Slim Pasta Sticky Rice rýže má 70 % méně kalorií, než klasická sushi rýže. Je proto ideální k přípravě oblíbeného japonského pokrmu bez výčitek. Jak na to?
- Veškeré ingredience, které chcete použít do sushi očistěte a nakrájejte na podélné úzké plátky. Připravte si rohož na výrobu sushi a na ni položte řasu Nori. Otevřete balení Slim Pasta Sticky Rice a přímo z balení na řasu vytlačte polovinu obsahu sáčku s rýží. Rýže by měla pokrývat ¾ plochy řasy. Nyní položte na rýži ingredience, které jste do sushi zvolili (avokádo, losos, krabí tyčinky, zelenina..), namočte si prsty a začněte rolovat. Až budete mít rolku hotovu, nakrájejte ji na jednotlivé kousky a položte na talíř. K sushi si naservírujte sojovou omáčku, naložený zázvor a pastu wasabi.
- TIP: pokud si chcete přeci jen dopřát o něco více kalorickou variantu a sushi rýži dochutit, použijte nálev z octa.
- Na 200 g Sushi rýže Slim Pasta Sticky Rice:
- 75 ml rýžového octa
- 4 lžičky cukru
- 1 lžička soli
- Než začnete rolovat sushi, nálev jednoduše promíchejte s rýží a postupujte dle návodu.