Frappé by nás asi tolik nezahřálo v říjnových chladných ránech, kdy je vzduch nekompromisně ostrý, a přitom se stále ještě díváme do rozjásaných barev kolem. Příroda si hraje na módní návrhářku barev pro všechny typy kromě zimních typů. A málokdo z nás asi prožije den, aniž by si dal něco teplého. Něco vřele teplého.
Když jsme ve městě, kávu či čaj s sebou udělají snad v každé kavárně. Není-li čas zaběhnout do kavárny, nemůžeme-li vyběhnout z práce, stačí předem kamkoli do prodejny potravin, ať už je to hypermarket nebo mrňavý koloniál. Chemií nadupané, ale předem připravené sáčky příjemné kávy a čajů se seženou kdekoli.
I když… Také může dojít k následující situaci: Doma zjistíme, že došly všechny kapsle, všechny dobré směsi čajů, a nemáme chuť jen na čisté espresso nebo čistý čaj (přestože víme, že je to ta nejzdravější varianta).
Právě včera jsem váhala, jak tohle nějak elegantně vyřešit, abych kvůli příjemnému nápoji na zahřátí nestrávila čas namísto v přírodě v supermarketu. Člověk je tvor vynalézavý. Takže jsem svařila jablko se sušenými brusinkami a pak osladila vanilkovým cukrem a ovocný čaj byl hotov. A co s kávou. 😉 Když už jsem měla otevřený sáček s vanilkovým cukrem, vhodila jsem dvě lžičky do espressa. A mohlo se jít do přírody i s teplými nápoji, které neobsahovaly žádné zbytečné chemikálie a konzervační látky.  
A co vy? Také vás někdy hodní mlsná a “musíte” mít nějakou speciálně ochucenou kávu nebo čaj? A co vlastně pijete při přechodu z horkého léta do krásného podzimu? Máte možnost se stavovat v některém kávovém řetězci?
 
 
 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account