Zdravý lilkový tatarák, bezkepkový a veganský
-
Pařížský dort
Nikola Sladká||Recepty
Ve vodě rozmícháme kakao a uvaříme. Necháme vychladnout. Máslo utřeme s cukrem a žloutky. Jednu třetinu krému odložíme a...
-
Jarní dýňové noky se salátkem z červené řepy
AnnaTůmová||Recepty
Postup přípravy najdete ve videu. Dobrou chuť 🙂4lžíce - Olivový olej3ks - Červená cibule1/4ks - Celer1ks - Pórek300g -...
-
-
Kynutá hnízda
Eva Kuntová||Recepty
Z droždí, lžičky mouky a kapky vlahého mléka zaděláme kvásek. Tento kvásek pak přidáme do ostatních surovin - cukru...
-
Vsaďte na originalitu. Lehké a úžasně křupavé pistáciové dortíčky
MarieHajdová||Recepty, cukroví
Vsaďte na originalitu. Lehké a úžasně křupavé pistáciové dortíčky 300 g Cukr krupice100 ml Voda150 g Bílky100 g Cukr...
-
TRUFFES z červených fazolek
NikolaKybicová||Recepty
1. Červené fazolky (lze použít i bílé) uvaříme a necháme vychladnout ---> rozmixujeme na pastu 2. Přidáme ostatní ingredience...
-
Charoset
petraschneiderova||Recepty
Jablka oloupat,nakrájet na malé kostičky,se vším dohromady zamíchat a nechat trochu uležet. Papá se to k hostině při židovském...
-
Brokolicová polievočka
ZuzanaGodárová||Recepty
Takže - menšia brokolica rozobraná na ružičky, väčší zemiak, malá cibuľa, strúčik cesnaku, jedna kocka bujónu, kúsok masla. Zeleninu...