Zapékané müsli s tvarohem a vanilkou
Ingredience
- 2 zapékací misky
- 2 hrníčky oblíbeného müsli
- 1 vejce
- 250 g jemného tvarohu
- 1 čl mleté vanilky
- 1 PL vanilkového sirupu
- kokosový olej/máslo k vymazání
Instrukce
- Nejdříve si troubu předehřejeme na 180 stupňů. Zapékací misky si vymažeme buď kokosovým olejem nebo máslem.
- Na dno misky si vysypeme müsli. Zvlášť si utřeme vejce s tvarohem, vanilkou a sirupem. Tuto směs vylijeme na suché müsli. Tvarohovou směs opět zasypeme vrstvou müsli.
- Takto připravené zapékací misky dáme do trouby péct na 30-35minut při teplotě 180 stupňů.
Musli kupujem a najradšej mám s kefírom.
Moc dobré. Také jsem si dříve dělala svoje musli.
ano, rozhodne domaci musli je nejlepsi a nejzdravejsi a nejmene nakladne
výborné, dříve jsem si dělala svoji musli, dobré to bývalo 🙂
jistě dobrý dezert, taková svačinka 🙂