Zapékané müsli s tvarohem a vanilkou

Vytisknout recept
Není pečené, ale zapečené! Snídaně musí být sladké a basta..
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 30 minutes
Celkový čas 40 minutes
Porce 2 porce
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 2 zapékací misky
  • 2 hrníčky oblíbeného müsli
  • 1 vejce
  • 250 g jemného tvarohu
  • 1 čl mleté vanilky
  • 1 PL vanilkového sirupu
  • kokosový olej/máslo k vymazání

Instrukce

  • Nejdříve si troubu předehřejeme na 180 stupňů. Zapékací misky si vymažeme buď kokosovým olejem nebo máslem.
  • Na dno misky si vysypeme müsli. Zvlášť si utřeme vejce s tvarohem, vanilkou a sirupem. Tuto směs vylijeme na suché müsli. Tvarohovou směs opět zasypeme vrstvou müsli.
  • Takto připravené zapékací misky dáme do trouby péct na 30-35minut při teplotě 180 stupňů.
5 Komentářů
  1. 5 stars
    Musli kupujem a najradšej mám s kefírom.

  2. 5 stars
    Moc dobré. Také jsem si dříve dělala svoje musli.

  3. Author
    NelaVávrová 1 rokem ago

    ano, rozhodne domaci musli je nejlepsi a nejzdravejsi a nejmene nakladne

  4. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    výborné, dříve jsem si dělala svoji musli, dobré to bývalo 🙂

  5. jistě dobrý dezert, taková svačinka 🙂

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account