Voňavé mäso

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 1 hour 30 minutes
Porce 0
Uvařila Emília Balonová

Ingredience

  • 1 ks cibuľa
  • 4 cm slanina
  • 2 - 3 lžíce horčica
  • 1 kg bravčové mäso - karé alebo krkovička
  • 2 - 3 lžička worcestrová omáčka

Instrukce

  • Slaninku nakrájame na plátky, cibuľu na kolieska. Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme. Do pekáča pokladieme slaninu, cibuľu, na to dáme plátky mäsa, pokvapkáme worcestrom a natrieme horčicou. Môžeme ukladať druhú vrstvu mäsa a postup zopakujeme s cibuľou, slaninou a tak ďalej. Pečieme prikryté do mäkka.
    Ja som piekla na širokej rajnici, tak som dala len jednu vrstvu mäsa.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account