Moje srdeční záležitost: Spaghetti aglio olio e peperoncino

Vytisknout recept
Špagety uvaříme al dente. Mezitím si nakrájíme papričku a oloupaný česnek na plátky (já mám raději silnější plátky). Na pánvi rozehřejeme olej (nesmí se přepálit!!!), do kterého přidáme nakrájený česnek a papričky. Velmi zlehka orestujeme (jen do změknutí česneku - ne dozlatova). Přidáme špagety a zeleninový vývar a vše prohřejeme a promícháme dohromady. Ihned servírujeme. Výborné jsou se sýrem pecorinem. Na ozdobu použijte něco zeleného.
250g - Špagety
10stroužek - česnek
3lžíce - olivový olej
2ks - pálivá paprička
1hrst - rukola
1/2dcl - zeleninový vývar
příprava - 10
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila MonikaPopelářová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account