Vepřové medailonky s pečenými brambory a cibulovým dipem

Vytisknout recept
Příprava brambor - omyté brambory nakrájíme na čtvrtky, dáme na plech a posypeme kořením na brambory a trošku oleje, dáme péct do trouby na 250 stupňů cca 40 minut.
Medailonky - maso naklepeme, opepříme, osolíme, přidáme granulovaný česnek a kapku chilli s obou stran. Na pánev dáme rozehrát olej, tymián a medailonky zprudka osmažíme s obou stran, pak už je jen pomalu dopekame dokud nejsou hotovy brambory.
Cibulový dip - červenou nebo bílou cibuli nakrájíme na drobné kousky, přidáme majonézu, sůl, pepř, případně bylinkové koření na máslo a vše důkladně smícháme dohromady.
Přeji dobrou chuť 🙂
4ks - Vepřové medailonky
ks - Pepř
ks - Sůl
ks - Cibule
ks - Česnek granulovaný
ks - Chilli
0,5kg - Brambory
ks - Koření na brambory
ks - Tymián
ks - Majonéza
příprava - 20
vaření - 60
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Kristýna Wejnarová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account