Vegan burger s bramborem a vegan tatarkou

Vytisknout recept
     Mleté vegan maso rozdělíme na čtyři stejné kousky a vytvarujeme burger, přidáme všechny uvedené ingredience, dáme na rozpálenou grilovací pánev s olejem nebo ghí máslem, prudce chvíli opečeme, otočíme a pak ještě cca pár minut po každé straně mírně dopečeme. Můžeme podávat s bramborem, vegan tatarkou, nebo také se zeleninou. 
 
     Vegan mleté maso jsem si velice oblíbila, protože je to rychlá příprava a hlavně obsahuje bílkoviny rostlinného původu. Kupuji i další výrobky. Jsem ráda, že se v prodeji objevují stále ve větším množství. 
275g - Vegan maso mleté
ks - Sůl, pepř, česnek dle chuti
2-3lžička - Grilovací koření
1lžíce - Ghí máslo, nebo olej
příprava - 30
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila HelenaSvatková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account