Tuňáková, u nás též žravá pomazánka 🙂

Vytisknout recept
Tuňáka okapat, cibuli nájemno. Přidat všechny suroviny, pořádně promichat. Nechat odležet. Nejlépe podávat na kvalitním, čerstvém chlebiku... Ideálně ještě s domácím vejcem. Dobrou chuť. 

1ks - Konzerva tuňáka, ideálně ve vlastní šťávě
1ks - Cibule červená
1ks - Olivy tmavé, krajene
1ks - Pomazankove máslo
1špetka - Sůl
1lžíce - Majonéza
1lžíce - Hořčice
1špetka - Pepř
příprava - 10
vaření - 0
Kategorie Předkrm
Porce 0
Uvařila Kateřina Šebestová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account