Noky na víně

Vytisknout recept
Noky uvaříme zvláště v osolené vodě. Na panvicku nakrájíme šunku (může být i kureci maso) a pórek. Poté přidáme hrášek a zalejeme vínem. Až vytváří alkohol, přidáme noky, provarime společně. Poté přidáme půl smetany. Na talíři idelane presypeme parmezanem.
 
Pokud máte domácí bylinky, do omáčky rovněž přidávám, petržel je s chutí vína skvělá. 
1ks - Balení noku
3dcl - Bílé víno
1/2ks - Smetana
200g - Hrášek
200 g - Krůtí šunka
1ks - Pór
příprava - 10
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Kateřina Šebestová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account