Třešňová marmeláda

Vytisknout recept
Vypeckované třešně povařte, pustí šťávu, vařte do změknutí. Poté přidejte cukr, šťávu z citrónu i brandy. Dochuťte dle vlastní chuti, já raději méně sladké. Po dovaření jsem 3/4 obsahu rozmixovala tyčovým mixérem, zbylou část jsem ponechala tak jak byl. Smíchala zpět a naplnila připravené, žhavou vodou vymyté skleničky. Skleničky ponechte 5 minut otočené víčkem dolů, zatáhnou se a to je vše :-).
1kg - Vypeckované třešně
500g - Želírovací cukr 2:1
1ks - Šťáva z citrónu
4lžíce - Brandy
příprava - 1 hodina
vaření - 30 minut
Kategorie Chuťovka
Uvařila DitaBřezinová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account