Svěží večeře

Vytisknout recept
Žádný tuk, jen samé dobroty. Víte, že olomoucké syrečky nejsou tučné, ale naopak zdravé právě jako večeře?
Kategorie Chuťovka, Přílohy
Kuchyně Česká
Čas přípravy 5 minutes
Celkový čas 5 minutes
Porce 1 porce
Uvařila Lenka Hudečková

Ingredience

  • 100 g syrečků
  • 100 g mozarelly
  • rajče nebo jakákoliv vaše oblíbená zelenina

Instrukce

  • Z výše popsaných ingrediencí si na talířku vytvoříte svěží večeři.
  • Můžete přidat třeba i vejce vařené natvrdo.
  • Osolíte, ozdobíte a je hotovo.
10 Komentářů
  1. NelaVávrová 11 měsíců ago

    Tak tahle kombinace je uz asi moc. Znám větsinou mozzarelu a rajče jako Caprese, ale tvarůžky bych do toho uz nemichala. Tak bohuzel nemam odvahu zkusit. Tvaruzky davame s pecivem a zeleninou nebo na domaci pizzu atd.. Je to skvely zdroj bilkovin.

  2. Aneta Kollerová Mašková 11 měsíců ago

    Protože jsem z Olomouce, tak si v tomto případě nemůžu odpustit komentář. 😄 S manželem jsme tvarůžky večeřeli nedávno. Se zeleninou a pečivem jsou vynikající. Jen uvnitř byly ještě trochu “tvarohové”, ale i tak jsme si pochutnali. 😋

  3. Naděžda Křičenská 11 měsíců ago

    5 stars
    Krásně barevná večeře. Rajčata v kombinaci s mozarellou a bazalkou jsou dobrá.

  4. Jaroslava Korpášová 11 měsíců ago

    Oku to lahodí, jen na ty syrečky bych neměla odvahu. Měla jsem je jednou v životě a vybavuji si hlavně ten jejich odér…Netuším, zda jsou takové i v současné době…No a už vůbec si je nedovedu představit jíst je jen takto samotné. Pamatuji si, že si je, když jsem byla malá, kupoval děda a ten si je krájel na plátečky, které kladl na chleba namazaný máslem. No domů je nekupujeme a nechystám se ani v budoucnosti.

    • Author
      Lenka Hudečková 11 měsíců ago

      jasně, já je léta nekupovala, dokud jsem nezjistila, že nejsou tučné a večer dobře doplní chybějící živiny…
      Nám chutnají, i když už to není, co to bývalo (mi přijde).

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account