Smažený tofu fillet s bramborovým salátem a domácí soya mayo

Vytisknout recept
Ryba ani řízek vám nic neříkají? Co to tedy zkusit úplně jinak - s tofu.
Kategorie Hlavní jídlo, Vege
Kuchyně Vegetariánská
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 30 minutes
Celkový čas 50 minutes
Porce 0 Individuální
Uvařila Redakce Ženy s.r.o.

Ingredience

  • FILLET
  • 1 ks LUNTER SEAFOO TOFU
  • PINK FILLET
  • 100 g strouhanka
  • 300 ml sójové mléko
  • 50 g hladká mouka
  • sůl
  • olej
  • SOYA MAYO
  • olej
  • sójové mléko
  • sůl
  • cukr
  • může se přidat: ​​hořčice a citronová šťáva

Instrukce

  • V misce smícháme mouku s mlékem a solí na hladké těstíčko.
  • Tofu nakrájíme podle preference, ponoříme do těsta a následně obalíme ve strouhance.
  • Opražíme dozlatova.
  • Sójové mléko dáme do mixéru a za stálých otáček postupně přiléváme olej dokud nevznikne požadovaná konzistence. Dochutíme citrónovou šťávou, solí, cukrem, případně hořčicí.
  • Smíchejte všechny ingredience na váš oblíbený bramborový salát v misce a zalijte naší sójovou majonézou.

Notes

Zdroj a foto: Lunter

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account