Slaná bramborová buchta

Vytisknout recept
  1. Do mléka rozdrobte droždí, přidejte sůl, pepř, majoránku, česnek a sádlo.
  2. Nastrouhejte brambory a přidejte je společně s moukou do směsi.
  3. Připravené těsto vlijte do formy vymazané sádlem a nechte alespoň 20 minut odpočívat.
  4. Posypte mákem a dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C dozlatova.
 
TIP! Jakou zvolit mouku? Nabízí se Zátkova mouka pšeničná hrubá Zlatý klas, Babiččina volba Mouka HRUBÁ pšeničná nebo Šumavská pšeničná mouka hrubá z Mlýna a krupárny MRSKOŠ, všechny mají ocenění Klasa.

500g - hrubá mouka
200ml - mléko
2ks - vejce
50g - droždí
4ks - brambory vařené ve slupce
2lžíce - sádlo
3ks - stroužky česneku
3lžíce - majoránka
2lžíce - mák
ks - sůl, pepř
příprava - 45
vaření - 45
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila PetraVomelová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account