Melounová zmrzlina s konzervovanou limetkou podle Pamely Anderson

Vytisknout recept
Pamela Anderson vyměnila červený koberec za zástěru a zve diváky do své kuchyně, aby objevili rostlinnou gastronomii, udržitelný životní styl a radost ze společného stolování. Není to jen kuchařská show, ale příběh o životě vyprávěný prostřednictvím jídla. Sledujte pořad Pamela vaří s láskou na TV Paprika každou sobotu od 15:20.
Kategorie Dezert
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 10 minutes
Celkový čas 10 minutes
Porce 0 Individuální
Uvařila Kristýna Solničková

Ingredience

  • 1 kg červeného melounu bez semínek nakrájený na kostky
  • cukrový sirup směs cukru s vodou
  • 30 g konzervované nebo čerstvé limetkové šťávy
  • kůra z limetky
  • tajín koření na ozdobu

Instrukce

  • Do hladka rozmixujte meloun a směs přeceďte přes síto do velké mísy. Přimíchejte zbývající ingredience kromě tajín koření. Směs dejte do nádoby a vložte do mrazáku. Každé dvě hodiny ji promíchejte vidličkou, dokud úplně nezmrzne a nezíská konzistenci vločkového ledu. To trvá přibližně 8 až 10 hodin. Jakmile je zmrzlina připravena k podávání, nandejte ji lžící do misek a posypte trochou tajín koření.

Notes

Pamela Anderson byla vždy víc než jen mediální osobnost. Od svého raného vzestupu ke slávě až po otevřené angažování se ve prospěch zvířat a životního prostředí se neustále proměňovala a rozvíjela. V posledních letech dala přednost klidnějšímu životu v Kanadě, kde tráví čas na své zahradě a s rodinou. Tento životní styl inspiroval vznik kuchařky z roku 2024 s názvem I Love You: Recipes From the Heart, která obsahuje více než 80 rostlinných receptů odrážejících její domov, zvyky a tradice. Své kulinářské zkušenosti nyní předává skrz televizní obrazovky, kde propojuje jídlo a vyprávění srdečných a autentických příběhů.

Inspirace přírodou

Moře se stává dalším tématem, když Pamela obrací pozornost na čerstvé, udržitelně získávané mořské plody. Ukazuje, jak i základní ingredience jako citronová šťáva či olivový olej, dokážou zvýraznit jejich chuť. Zároveň připomíná důležitost souvislostí mezi jídlem a přírodou. Následně se vrací zpět ke své zahradě, odkud využívá zeleninu, bylinky a jedlé květy. Zdůrazňuje, že čerstvost je základem kvalitní chuti a že kuchyně může spojovat různé kultury a tradice.
Premiérové díly kulinářské show Pamela vaří s láskou vysílá TV Paprika každou sobotu od 15:20.
 
Zdroj a foto: AMC Network International

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account