Sladká rýže na bolavé bříško

Vytisknout recept
Tohle jídlo dělám hlavně při nějaké nemoci a nechuti,třeba při střevních problémech.
Rýži nasypeme do hrnce (raději vyššího),zalijeme mlékem,posypeme cukrem,zamícháme.Přikryjeme pokličkou a dáme péct do trouby asi na 170 stupňů asi 30-40 minut,až rýže změkne a mléko se vypeče je rýže hotová.
Mezitím si oloupeme jablka a nastrouháme na struhadle.Po upečení rýži nandáme na talířek,posypeme nastrouhaným jablkem,pocukrujeme a přelijeme rozpuštěným máslem dle chuti.
Dobrou chut'
1 a 1/2hrnek - Rýže
3hrnek - Mléko
5lžíce - Cukr krystal
1 a 1/2kg - Jablko
lžíce - Cukr moučka
kapka - Máslo
příprava - 10
vaření - 40
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Wewerka1

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account