Shakshuka

Vytisknout recept
Tereza Macková, známá jako TerezFitmomof4, vydává svou první kuchařku - Sladce bez cukru a Slaně bez výčitek. Tento rychlý recept, který v ní také najdete, jistě oceníte.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 15 minutes
Celkový čas 25 minutes
Porce 0 Individuální
Uvařila Kristýna Solničková

Ingredience

  • 2 červené papriky
  • 3 rajčata čerstvá či v plechovce nebo obojí
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 avokádo
  • 100 g sýra kozího, nebo já dala feta
  • sladká paprika uzená paprika, římský kmín, koriandr

Instrukce

  • Na olivovém oleji osmahnete lehce cibuli a papriku (obojí nakrájené na větší kousky).
  • Přidáte rajčata, česnek, koření, přikryjete pokličkou a lehce podusíte cca 10–15 minut.
  • Uděláte otvor do zeleniny, rozklepnete vajíčko a necháte dopéct.
  • Nakonec navrstvíte avokádo, sýr a posypete třeba sezamem.

Notes

Zdroj a foto: Tereza Macková, známá jako TerezFitmomof4 

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account