Co zkusit zpestřit nedělní oběd tak trošku netradiční přílohou? Vyzkoušejte tip od Kláry! Nakrájejte rajčata na půlky. Pokud jsou větší, tak na měsíčky a odřízněte stopku. Osolte, opepřete, přidejte bylinky a dobrý je také sušený česnek nebo kajenský pepř. Hodně pocukrujte. Já používám zásadně třtinový cukr. Pokud použijete Muscovado, budou ještě karamelovější. Pečte max 2   hodiny na 200 stupňů Celsia. Nevýhoda je, že je sníte na posezení, protože jsou úchvatné! Dají se přidat i do těstovin nebo jako příloha.1kg – Rajčataks – Bylinkyks – Sůl300g – Třtinový cukrpříprava – 10vaření – 60

Dokonalá pečená rajčata

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 1 hour
Uvařila KláraBílá

Ingredience

  • 1 kg Rajčata
  • Bylinky
  • Sůl
  • 300 g Třtinový cukr

Instrukce

  • Co zkusit zpestřit nedělní oběd tak trošku netradiční přílohou? Vyzkoušejte tip od Kláry!
    Nakrájejte rajčata na půlky. Pokud jsou větší, tak na měsíčky a odřízněte stopku.
    Osolte, opepřete, přidejte bylinky a dobrý je také sušený česnek nebo kajenský pepř. Hodně pocukrujte. Já používám zásadně třtinový cukr. Pokud použijete Muscovado, budou ještě karamelovější. Pečte max 2   hodiny na 200 stupňů Celsia.
    Nevýhoda je, že je sníte na posezení, protože jsou úchvatné! Dají se přidat i do těstovin nebo jako příloha.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account