Salát "Monte Christo"

Vytisknout recept
Tento luxusní salát můžete nabídnout s úspěch nabídnout hostům na večírku nebo malé oslavě. Nejlépe se k němu hodí tenké krajíčky tmavého chleba.
Kategorie Salát
Kuchyně Francouzská
Čas přípravy 45 minutes
Čas vaření 25 minutes
Celkový čas 1 minute
Porce 4 osoby
Uvařila Kristýna Bartoňová

Ingredience

  • zálivka 1 šálek majonézy, 1 lžička francouzské horčice,1/2 lžičky lístky estragonu, špetka sladké mleté papriky, špetka mletého pepře
  • 1 šálek humřího masa v nouzi krabí maso
  • 1 šálek vařených nemoučných brambor nakrájených na malé kostičky
  • 1 šálek mladých žampiónů
  • 1 šálek nahrubo nastrouhaného ementálu
  • 4 natvrdo vařených vajec nasekaná na hrubo
  • několik pěkných listů salátu
  • malé hrozny na ozdobu popřípadě rajče

Instrukce

  • V salátové míse opatrně promíchejte humří(krabí) maso s brambory, žampióny, sýrem a vejci.
  • Přidejte zálivku a znovu promíchejte.
  • Na velký talíř rozložte listy salátu.
  • Prostředek salátu ozdobte hrozny nebo osminkami rajčete.
  • Před podáním vychladit v lednici nejméně půl hodiny.
2 Komentářů
  1. HelenaSvatková 2 roky ago

    5 stars
    Vypadá velmi krásně a bude také chutnat.

  2. 5 stars
    Vypadá lákavě. Určitě chutná a rychlá večeře.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account