Salát "Monte Christo"
Ingredience
- zálivka 1 šálek majonézy, 1 lžička francouzské horčice,1/2 lžičky lístky estragonu, špetka sladké mleté papriky, špetka mletého pepře
- 1 šálek humřího masa v nouzi krabí maso
- 1 šálek vařených nemoučných brambor nakrájených na malé kostičky
- 1 šálek mladých žampiónů
- 1 šálek nahrubo nastrouhaného ementálu
- 4 natvrdo vařených vajec nasekaná na hrubo
- několik pěkných listů salátu
- malé hrozny na ozdobu popřípadě rajče
Instrukce
- V salátové míse opatrně promíchejte humří(krabí) maso s brambory, žampióny, sýrem a vejci.
- Přidejte zálivku a znovu promíchejte.
- Na velký talíř rozložte listy salátu.
- Prostředek salátu ozdobte hrozny nebo osminkami rajčete.
- Před podáním vychladit v lednici nejméně půl hodiny.
Vypadá velmi krásně a bude také chutnat.
Vypadá lákavě. Určitě chutná a rychlá večeře.