Vytisknout recept
Tento luxusní salát můžete nabídnout s úspěch nabídnout hostům na večírku nebo malé oslavě. Nejlépe se k němu hodí tenké krajíčky tmavého chleba.
Kategorie Salát
Kuchyně Francouzská
Čas přípravy 45 minutes min
Čas vaření 25 minutes min
Celkový čas 1 minute min
Porce 4 osoby
Uvařila Kristýna Bartoňová
- zálivka 1 šálek majonézy, 1 lžička francouzské horčice,1/2 lžičky lístky estragonu, špetka sladké mleté papriky, špetka mletého pepře
- 1 šálek humřího masa v nouzi krabí maso
- 1 šálek vařených nemoučných brambor nakrájených na malé kostičky
- 1 šálek mladých žampiónů
- 1 šálek nahrubo nastrouhaného ementálu
- 4 natvrdo vařených vajec nasekaná na hrubo
- několik pěkných listů salátu
- malé hrozny na ozdobu popřípadě rajče
V salátové míse opatrně promíchejte humří(krabí) maso s brambory, žampióny, sýrem a vejci.
Přidejte zálivku a znovu promíchejte.
Na velký talíř rozložte listy salátu.
Prostředek salátu ozdobte hrozny nebo osminkami rajčete.
Před podáním vychladit v lednici nejméně půl hodiny.