Rýžové těstoviny s brokolicovým pestem a řepou – vegan a bez lepku
-
Gnocchi s kuřecím masem a sýrovou omáčkou s medvědím česnekem
Jaroslava Korpášová||Recepty
Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na menší kousky, lehce osolíme, opepříme, zakápneme troškou oleje a necháme chvíli odpočinout. Vezmeme...
-
Pomazánka z červené čočky
Jaroslava Korpášová||Recepty
Pomazánka z červené čočky 200 g červené čočky1 střední cibule1 PL kari koření4 lžíce olejesůl (pepř, česnek)citronová šťáva Červenou...
-
Blanšírování chřestu
EvaGoldmannová||Recepty, hlavní chod
Blanšírování chřestu 600 ml Voda100 ml Suché bílé víno30 g Máslo1 lžička Sůl1 kg Chřest Ať už chřest milujete,...
-
Nepečený tvarohový dort s banány a borůvkami
Naděžda Křičenská||Recepty
Nejprve si uvaříme v mléce 2 vanilkové pudinky dle návodu a dáme za občasného míchání vychladit. Nakrájíme...
-
Žhavá Baronka
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Zahřejte se pořádně v mrazivých dnech, co to umí lépe než zázvor. Zde je navíc v kombinaci se skvělým...
-
Krůtí prso uzené na dřevěných chipsech s citrusovým bylinkovým máslem
Irča Holčáková||Recepty
Krůtí prso uzené na dřevěných chipsech s citrusovým bylinkovým máslem celé krůtí prso v celku Marináda pro naložení přes...
-
Tarte flambée – Francúzsky slaný koláč na slovenský spôsob
Monika Galgócziová||Recepty
Tarte flambée - Francúzsky slaný koláč na slovenský spôsob CESTO400 g hladká múka1 ks droždie200 ml vodasoľNÁPLŇ300 g anglická...
-
Francúzsky toast ala žemľovka
Monika Galgócziová||Recepty
Pečivo nakrájame na kocky a uložíme do maslom vymazanej formy. V miske vyšľaháme vajcia s mliekom, cukrom a škoricou....